1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Duelul argeșean la handbal – FC Argeș vs CS Dacia Mioveni 2012

sport 10 ianIubitorii handbalului sunt aşteptaţi în număr cât mai mare astăzi, la sala de sport de pe Gheorghe Doja, pentru a asista la un adevărat derbi al orgoliilor. Cele două reprezentante ale judeţului în eşalonul secund al handbalului feminin românesc, FC Argeş şi CS Dacia Mioveni 2012, se vor afla faţă în faţă, de la ora 15, partida fiind deschisă oricărui rezultat.

Întâlnirea contează pentru etapa a 15-a din Divizia A, Seria C. În runda precedentă, piteştencele au stat, însă jucătoarele din Mioveni au suferit prima înfrângere în acest sezon.

Handbalistele pregătite de Daniel Gheorghe au fost învinse de cele de la Naţional Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 22-21. Chiar dacă a pierdut, CS Dacia a rămas pe primul loc al clasamentului, detaşată la 6 puncte de locul 2. FC Argeş se află pe locul patru cu 24 de puncte.

Logodaciamioveni
Spitalirimia
Afisoctombrie
Afisbascov
La puşcărie pentru a refuzat să i se recolteze probe biologice În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de căt...
Încă 7 hoţi de lemne prinşi în Argeş Polițiștii biroului specializat din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, precum și polițiștii celorlalte structuri, au acționat, pe raza de competență, pentru combaterea tăierii,...
Centrulculturalmioveni
Logoccbascov
Kiss
 
salubritate 1
 Ziare Online

Primaria Mioveni

Primaria Bascov

Ziare
 
salubritate2000